Hierna volgt een kort overzicht van de verschillende diensten die ADR aanbiedt. Heeft u vragen over de diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact op via 020 78 94 3 98 of kom langs in de garage.

Een autobedrijf is een servicebedrijf. Dit betekent dat u op ons moet aankunnen. Wij vinden het belangrijk om op alle gebieden wat met autoreparatie, schades, beurten en noem maar op voor u klaar te staan! Op deze pagina's kunt u kennis maken met onze. Bent u nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden en wilt u graag alles met eigen ogen een keer zien! Kom gerust eens langs.

 • Grote beurt
 • Kleine beurt
 • Zomercheck
 • Wintercheck
 • Aircoservice
 • Electronica reparaties
 • Longlijf service
 • Hoe kan ADR voor u zo voordelig zijn?

  Omdat efficiënt werkende ervaren eerste monteurs aan uw auto werken, wordt bespaart op uren.

 • ADR het concept voor goed en goedkoop onderhoud aan uw auto

  Hoe prachtig sommige auto's ook zijn, uw auto is vooral een vervoermiddel waarmee u veilig van A naar B rijdt. Als dat niet kan, bijvoorbeeld omdat uw auto voor reparatie bij de garage staat dan is dat vervelend en kost het u vaak veel geld. En daar zit u, zeker in deze tijd, niet op te wachten.

 • ADR, u bespaart zonder te bezuiningen!

  Behalve het gemak is er nog een belangrijk voordeel van ADR: u profiteert namelijk van een flinke besparing op uw onderhoudskosten en pechhulp pas. Vergeleken met de tarieven die merkdealers en diverse aanbieders van mobiliteitsservice in rekening brengen, kunt u wel tot 300 euro goedkoper uit zijn! Elk jaar weer! Wij hanteren heldere onderhoudstarieven. Of u nu in een klassieke auto of in het nieuwste model rijdt, uw auto wordt perfect en voor een vast laag bedrag onderhouden. Wij adviseren u van harte ten alle tijde een stelpost voor uw variabele lasten op te nemen. Zodat u in geval van slijtage en/of reparaties altijd financiële middelen achter de hand heeft.

Bandenservice

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste.

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig. De fabrikant adviseert ieder jaar de auto minimaal te onderwerpen aan één jaarbeurt in de garage.

Reparaties

Een lekke uitlaat, een niet goed lopende motor, kapotte remmen... Het zijn ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In deze, maar ook in andere gevallen kunt u altijd terecht bij ADR.

Storingsdiagnose

Een storing is vaak complex van oorzaak. Voor een juiste storingsdiagnose bent u bij ADR op het juiste adres

Stel ons een vraag

Heeft u een vraag aan een van onze monteur? Bel snel met 020 78 94 3 98 of kom langs in de garage

Motto

Ons motto is: Eerlijk advies en kwalitatief goed werk leveren voor een betaalbare prijs.

Ons team

Met ons team van goed opgeleide mensen streven wij er iedere dag na om u als klant van een optimale service te voorzien.