ADR staat voor u klaar

Kwaliteit kent geen tijd bij Garagebedrijf ADR en daardoor bent u verzekerd van het juiste advies, een persoonlijke behandeling en de beste service. Wat voor auto u ook rijdt. Wij staan voor u klaar en voeren kwalitatieve APK aan uw auto uit. Voor diesel auto's € 35 en voor benzine auto's € 29,95.
direct / zonder afspraak

Omdat ADR gespecialiseerd is in het verrichten van keuringen, wij doen niet anders, zijn onze werkplaatsen hier ook speciaal voor ingericht, wij kunnen u daarom direct helpen en een afspraak maken is niet nodig. Een APK keuring bij ADR duurt nog geen 20 minuten.

APK

Bij ADR kunt u terecht voor de APK-keuring. Veel autobezitters zien een APK-keuring als hét moment van onderhoud. Nu de overheid besloten heeft dat APK minder vaak plaats hoeft te vinden, gebeurt dit dus minder. In het kader van uw veiligheid dient uw auto echter ook regelmatig (volgens het fabrieksschema) onderhouden te worden. Laat onze specialisten het onderhoud aan uw auto uitvoeren.

Accu check

Twijfelt u aan de capaciteit van de accu? Wilt u niet op een koude winterdag met een kapotte accu stranden? Met Accu check weet u zeker waar u aan toe bent.

Motor check

Motor is onze uitgebreide motor- en motorprestatie test, inclusief een testrit en inclusief onze Emissie-oké keuring.

Alarm check

Bij ADR loopt u niet het risico op diefstal of dat de verzekeringsmaatschappij in het geval van diefstal niet wil uitkeren. Laat jaarlijks uw alarmsysteem op juiste werking controleren en certificeren.

Uitlaat en uitlaatgassen check

Naast veiligheid stelt de APK Keuring eisen ten behoeve van het milieu. De meting verschilt per brandstof van de auto:

- Bij dieselmotoren wordt de uitstoot van roet gemeten

- Bij benzine motoren wordt de uitstoot van CO2 gemeten en de zogenaamde 4-gas-test. Tijdens deze test wordt de meting verricht met stationair draaiende motor en bij een verhoogt toerental. Bij de APK keuring wordt gekeken naar de verhouding tussen verschillende uitlaatgassen. Deze wordt uitgedrukt in de Lambda-waarde en moet tussen de 0,97 en 1,03 zijn.

Emissie check

Twijfelt u aan een lekke uitlaat? Heeft uw motor een slechte ontbranding? Bij ons meten wij met een viergasmeting voor benzinemotoren of een roetmeting voor dieselmotoren de emissie uitstoot en ontvangt u hiervan een rapportage.

Rem check

Trekt uw auto naar één kant tijdens het remmen? Heeft uw het idee dat uw remmen niet meer veilig werken? Bij ADR voeren wij een uitgebreide remtest uit op onze rollenremtestbank. Natuurlijk controleren wij eveneens alle remleidingen/slangen en vanzelfsprekend ontvangt u een uitgebreide rapportage.

Stuur check

Een van de APK keuringseisen is van toepassing op de sturing van de auto. Per auto kan de stuurinrichting verschillen. De verschillende onderdelen die gecontroleerd worden zijn dus afhankelijk van uw auto. Stuurkogels, flexibele koppelingen, kruiskoppelingen, stuurstangen, stuurkolom, stuurwiel en alle stoefhoezen en bouten en moeten worden gecontroleerd. Er mag volgens de APK keuringseisen geen speling zijn en alles moet goed vast zitten.

Licht check

Wordt er steeds naar u geseind? Twijfelt u of uw verlichting goed werkt en goed is afgesteld? Met speciale apparatuur controleren wij uw verlichting, ontvangt u hiervan een rapport en indien nodig stellen wij de verlichting af.